zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 12-Mar-2009 16:02 Email | Share | Bookmark
:: FAMILY OUTDOOR POTRAITURE ::

COMING SOON>>>>
TUNG
GU......

jobs weekend lepas sangat menarik...dan mencabar.....dulu shoot ngan radin gambar
family Q...anak dia baby lagi...takder kaki okla( takleh jalan lagi ..dok setempat....cuma susah
kena main2 ngan baby tu utk bagi dia smile.....tp kali ni sangatla mencabar.....lagi2 kalau nak
ambik gambo budak yang dah reti berjalan....dan ada 2 org ....huhu.....moment sangat singkat....
depa bleh dok satu posed dalam masa sesaat jer kot....tu blom lagi yang berebut barang.....
yang sorg senyum..sorg merajuk...kekekeke...neway enjoyla ye..saya dapat post ckit ni
jer dulu.....best..best....


K.mimi KIDS........

Tempat: Tempat main layang-layang kepong & FRIM
Trikh : 7 mac 2008
























p/s: k.mimi booked saya khas utk shoot anak-anak dia....ada banyak gambo menarik...
tak sabo nak post gambo2 nyerr......tunggu ye

Karnival MRSM Terendak.....
Bukak booth fotografi atas permintaan ramai.....

Tempat: Taman Tasik Titiwangsa
Tarikh : 8 Mac 2008

Family.....

K.IRA & ABG IZUAN ( Batch SPM 1995 )
.......................................................................................................................................................................................................









[size=9]p/s: masih terngiang2 lagi word k.ira cakap kat saya.....bila dia dah tak larat nak melayan
kerenah anak2 dia....

k.ira: " dah..dah cepat zaitie....anak2 takmo ambik gambo takpe....bior mak ayah jerr amik....
mak ayah jer cantik.....!'.....kkekekeke


K. CICI KIDS ( Batch SPM 1992 )
.......................................................................................................................................................................................................









AMY & NIK ( Batch SPM 1997 )
.......................................................................................................................................................................................................







ABG ARIN & KAK JULIE ( Batch SPM 1995 )
.......................................................................................................................................................................................................





ABG JOHOE & KAK ROS KIDS ( Batch SPM 1996 )
......................................................................................................................................................................................................











Alhamdulillah dapat sambutan baik.....saya bukak booth....sapa nak ambik gambo
trus shoot dan trus edit di ctu...mmg terhad betoi masa....sampai tak dapat joint xtvt lain...
but very good experience.....ramai yang mintak saya buat lagi.....nnti insyallah kita bleh
buat lagi bila saya ada masa free....
[/size]





[b]salam kepada semua...mulai dari 25 Mac 2009 saya akaun fotopages ini tidak akan diaktifkan lagi....
sila layari..........
http://zaitiephotography.blog[/b]spot.com/


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net