zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Sep-2008 03:12 Email | Share | Bookmark
:: Malaysia Flora Fest 2008 Photography Contest Winner ::

Salam semua...............

Hmm...actually :: Malaysia Flora Fest 2008 Photography Contest Winner :: dah lama dah.....
saya tak dapat nak update gambo nie sebab sebok sangat dengan nak siapkan album2 client...and keje2 kat ofis pon banyak projek yang tender.....

Anyway reski saya takder tahun ni......but still happy sebab one of my gambar yang i hantar untuk contest ni....terpilih untuk masuk exhibition.....dekat Times Square pada bulan Jun yang lalu...jadi nie kali ke 3 gambar yang saya shoot masuk exhibition.....alhamdulillah...

Bukan tu sajer....gambar saya ambil terselit jugak kat brochure pemenang2.....hehehehehe
terselit jela..tp tak menang pon....

And bawah tu selain gambo saya yang dapat masuk exhibition..saya letakkan sedikit gambar2 yang saya suka....yang saya hantar utk contest tu jugak untuk tatapan bersama.....

P/S:.......Belilah Majalah Arkitek Malaysia pada bulan nie.....sebab cover majalah and ada dalam 12 keping gambar bangunan dalam majalah tersebut adalah hasil shot saya...insyallah kalau berkesempatan....minggu depan saya akan upload kat dlm nie.....chiow.....










lain2 gambar..yang saya anta utk Flora competition ni....
























View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net