zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 22-Aug-2008 19:05 Email | Share | Bookmark
:: Azlizan & Azleen @ Sungai Besi ...17 Ogos 2008 ::

Shot kali nie..agak tragis...agak??mmg tragis...!!!....

Punya shiok ambik outdoor kat Tugu Negara...Sempena kita bakal menyambut
Hari Kemerdekaan..yang ke 51.....

Tup..Tup..kamera yg dipakai oleh cousin ku.....CF kad nyer buat hal.....Trus View....
memory card cannot use...hah!!!!!...mcm nak pengsan rasa!!......shot dalam tu 300
lebih ada...
Walaupon bukan kamera saya...tp ada banyak gak shot kat kamera tu
( saya masukkan lense Tamron 17-50..2.8 kt kamera tu ) yg saya..shot....termasuk
gambo2 hantaran belah lelaki.......

Sabar2.....saya meneruskan perjuangan...ambik gambo sesorg....coz my sis..pakai
camera saya lg satu...(yg dimasukkan lense 18-200 VR nikkor....bateri dah kong....)...
dan saya...pakai....11-16 Tokina 2.8 baru ku!!!!! yang sangat suker hasilnya .....
nasib baik.....


Dahla....yg sebenarnya backup fotogku..si Azwan tak dapat nak joint the job...
becoz demam and lelah.....huhhhh...ujian2.........so aku ajak adikku...si fadilla....
dan adik si azwan dan adry..azianti...join aku.......selain aku mengajar depa....
depa blehla tolong2 aku apa yang patut...thanx to La..and Yanti....nnti gue upah..
ok...

sambung cerita.........
dengan hati berdebar2 ..balik umah.....trus naik atas....try transfer...gambo2 dari
memory kad yang dah bengong tu....HUHHHH!!!!!!!!!tak boleh gak....something wrong!!!!!.....huhhh...rilek2........dahla mlm tu saya nak join si shidi...ambik gambo kat
Dewan Tun Perak Bukit Bintang....weeding...Haizi...pemberita TV3!!!!,,,
sememangnya weeding shot yang saya tunggu2!!!!!!!!Arghh......presured...sabo2...
semoga tuhan berada di sampingku............

Transfer tak boleh...mmg takleh watpe...transfer jela shot2 dari 2 kamera ku dulu......
sabar2.... ...mmg dah takder mood..nak gi job mlm tu.....kesian si shidi...mmgla
dia dah biasa wat keje sorg....tp aku dah janji nak joint dia.....

Call semua org.....tp xde jawapan....Aku teringat 3 bulan lepas ada beli...SD memory
card.....Sandisk Macromate Extrame iii...........yess...ada dapat cd recover!!!! kat ofis...
saya tinggalkan....dalam hati .. ..tapi tu utk SD card.....alamak ni CF card.....
huhhhh...call Winnie (amoi International Photo )...dia ckp boleh..semua jenis card boleh recover.....alhamdulillah....tp still taks edap ati..sbb tak tau betoi ke tak boleh recover
balik semua gambo2 tu....tak sabo nak gi ofis esok...nak cuba....

neway thanx to Yoi...raden....yg ada bg pendapat masa kesusahan ku itu....sory aku
kaco korang....huaghhhhhh...mmg aku takder mood nak shoot weeding Haizi.....tp gue
nak shot...tp tak sedap ati!!!huarghhhh....taktau nak watpe.....rilek2....si shidi dok sms
aku tanya bila nak dtg...naper tak muncul2..katanya shot malam tu sungguh best...rugi
aku tak dtg.....en. shidi..maafkan saya..bukan takmo datang...mmg nak shot Weeding
Haizi tu...tp hati taks edap..badan pon dah tak sedap.....
kata shidi..fotog....adan and ikram pon join skali.....Shidi adalah OP..
(kalau aku dtg dapat la aku tolong shidi..but sorry..lenkali ajak aku lagi ok..aku mmg
nak joint!!!)....

Esoknya.....parking kete kat ofis..naik ting. 10..trus bukak drawr aku..cari cd recover tu!!!!
...jumpa ok....install kat PC..... ......trus masukkan cf kad tu kat cpu.....%$&&@#
@^^@*@((@@(............(proses).................................alhamdulillah....detected semua
gambo yang dah hilang tu.!!!!!!!!!!!!!smpikan gambar yang dah diformat kt CF kad tupon dia
detected..!!!!!!!Thanx god....

sangat bershukur....................

Coming SOON>>>>>>>>>>>>>>>>


[size=7]p/s: sangat jatuh cinta dengan Tokina 11-16 - 2.8...................
yang baru ku beli..... ...yess shidi..mmg best!!
[/size]


























View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net