zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Jun-2008 14:56 Email | Share | Bookmark
:: Foto Week at Maju Junction :: 13-16 Jun 2008

Jeles plak tgk Balak...ngan Radin.....letak gambo nie....aku pon nak letak gakla...
ckit pon jadila....
sayangnya gue tak dapat join lama sangat...sebabnya ada job merissa ngan maiza....




reuters malaysia....comei jer orangnya....



pameran fotog-fotog malaysia.....yang hebat2....ted adnan, bazuki (reuters mesia), Amri Ginang ( Bro thanks banyak2 bagi saya peluang mcm nie...)....termasuk gambo2 saya..( tapi tak la hebat cam depa-depa tu..)

Aku ada satu citer malu.....
Pada satu hari aku gie kedai printing gambo kat maju...level bawah..namanya profoto.....
aku nak print gambo yang aku dapat masuk pameran malaysia at 50 kat balai seni lukis tahun lepas.... utk kenangan.... nak print atas kanvas...pergi ler...........................
disambut oleh seorang lelaki berbaju tshirt hitam..so nice layan aku.....siap tunjuk cara
edit nak kasi cantik lg gambo tu....sembang punya sembang..aku tak tanya pon siapakah
nama bro itu.....dia siap tengok gambo2 aku shot yang lain...and cakap dia suka ada satu gambo aku shot.....masa tu tak salah gambo maiza and merissa bertunang...dia siap offer nak bagi aku print canvas free utk gambo itu....thanks bro!!!! still tak tanya apa namanya lagi....heheheheheh..tp bro itu tau nama saya...

utk fotog week nie.....aku balak and radin jumpa bro ini utk daftar...nama utk dengar talk...............
owh hai zaitie....bro ittew menyapa aku....kitaorg pon trus tanya soklan2 pasal talk ittew....
keluar2 dari kedai..balak cakap...itula..Amri Ginang..fotografer tu.....
Hah!!! aku terkezutt.....ditambah malu.....hohoho/...iyeke....mcmanala....aku baru nak tau.....
huhhhhh sangat malu ok.....tula lenkali cuba ikuti perkembangan ckit....
hehehehe....aku yang kerdil ini dia ingat nama ku..tp yang aku pandai sangat tak penah nak
tanya nama dia....Thanx lagi sekali Bro Amri Ginang....skrg saya dah tau.....


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net