zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 6-Apr-2008 09:09 Email | Share | Bookmark
:: Arkitopik ::

Arkitropik ~ Tema Majlis Makan Malam Arkitek-Arkitek JKR Mesia....

Majlis ni..berlansung sebulan yang lalu...on 22 march 2008....saya diberi
mandat utk menjadi official photog untuk majlis ni.....aku cuba...............
neway sorry sangat-sangat sebab dapat post kan gambo2 nie...lambat...
bukan sebab ape....sebab lately saya sebok sangat...and selalu outstaion..
walaupon lambat saya post kan jugak..utk tatapan semua.......................




enjoy!!!!!

didahului dengan persiapan...gambar persiapan tak dapat ambik banyak gambo....sbb pagi tu kena gi mesyuarat.....neway thanx kepada semua yang telah memberi kerjasama....



~ gambo2 pertama ni actually mesyuarat arkitek2 JKR Malaysia...alhamdulilah
mendapat sambutanyang sangat meriah....mesyuarat membincangkan hal2
mengenai pembangunan arkitek JKR...dipengerusikan oleh Dato' Ar. Nurhaizi Abdul Hai.....







~ Red Carpet
eheh...buleh lihat..masing-masing memperagakan pakaian konsep tropikal pada mlm tu...........
between saya tak dapat ambik semua gambo..sebab lewat ckit....anyway...ada lagi member
- member saya yang datang awal tolong ambikkan shot red carpet ni.....








~ Dinner dilaksanakan pada malam harinya.....sangat meriah ok.....konsep dinner malam tue
Arkitropik...so semua kena pakai baju2 yang berkonsepkan tropikal pada malam tu...........
sambutan amat mengalakkan.....semuanya sporting2 belaka..memperagakan konsep baju
masing-masing.....between sorry saya tak dapat nak masukkan semua gambo..kepada
mereka-mereka yang gambarnya tidak disiarkan...boleh mendapatkan copy gambo2 yang
ada....sangat banyak.....so tak dapat nak load semua.....








~ Upacara Penyampaian Hadiah....best dress...kategori lelaki and perempuan......



~Show Time !!! Teringat zaman-zaman blajo dulu....





~Upacara Akhir....











View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net