zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-Jan-2008 13:14 Email | Share | | Bookmark
:: Set Dolu-Dolu ::

Last week saya ida..and dina pergi sentul west......


coming soon....











Tuesday, 22-Jan-2008 12:49 Email | Share | | Bookmark
:: Lawatan and Meeting Jubli Perak MRSM Tdk pada 19 Jan 2008 ::

:: Lawatan and Meeting Jubli Perak MRSM Tdk pada 19 Jan 2008 ::

Pada 19 januari 2007...saya ( zaitie ) ...dan sherry...menumpang Abang Johoe ke MRSM Terendak...sepanjang perjalanan bersembang sedo-sedo dah sampai MRSM...kami group pertama yang sampai...

Kedatangan di sambut oleh Cikgu Wan....meriah betol dia...happy jerk...rupa bentu masih macam dulu....sama jer..mcm muda jerk lagi....

Lepas tu diikuti oleh group2 yang seterusnya...meeting pon startlah....
macam2 dibincangkan....pastu kitaorg di beri makan tengahari kat kantin....

Sangat meriah...gathering pada kali ini....kitaorg sampai pergi menyinggah kerumah man udang
( kalau tak silap namanya..kalau salah tolong betolkan yea)..abang batch pioneer...pastu pergi ke MRSM Alor Gajah..singgah umah Pak Chad and Cikgu satari...

Destinasi terakhir pi makan kat kedai Abg Amir di Kajang...

Sampai Umah dekat kol 12.00mlm...
Neway perjalanan sangat menarik!!! and Hapening....
Thanks kepada yang menyertai...



























Thursday, 17-Jan-2008 10:29 Email | Share | | Bookmark
:: Gambo Main Layang-Layang di Kepong ::

Coming Soon.....

tunggu..............................
















Tuesday, 15-Jan-2008 11:30 Email | Share | | Bookmark
:: Shot Binatang ::

Awal muharram yang lepas..saya ngan cousin2 outing ..
sajer nak try body kamera yang baru beli ni...nak tgk effectnya....
actually yang blur2 tepi tu bukan editing..terjadi bila saya pasang
wide converter....heheh..ada special effect gitu....



























Friday, 11-Jan-2008 09:05 Email | Share | | Bookmark
Me.....I.....Kotakreatif27

Actually tujuan gambar ni diambik untuk memperkenalkan diri saya....

yela selama ni ambik gambo org je kan....and then paling penting to all my client....

anda bleh print gambar seperti kat atas tu....gambar tu print atas canvas.....

kalau nak info do contact me....

eheh..opis baru renovate..pilihan color saya....


dengan shukor..boss kat opis...


wan shah yang shot gambo ni...


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net