zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 5-May-2008 15:44 Email | Share | | Bookmark
:: melakaURBANtownTRAIL ::

 
 
 
View all 44 photos...
HEHHEHE>>>>>>akhirnya berjaya jugak aku mengupload gambo.........
Urban Town trail.....dekat nak 15 orang yang menjayakan towntrail kali ini...
hopefully lepas nie....ada lagi aktiviti outing bersama nie....insyallah...........
maybe ke EUROPE ke???!@@>>heheheheh...sejuk ckit nak berjalan.......
























































































Tuesday, 8-Apr-2008 16:33 Email | Share | | Bookmark
:: Formula 1 :: ~ Sepang 2008

Formula 1 Sepang........



Akhirnya...Fotopages aku yang dah berabuk ni..dapat ku upload juga.....
Maaf buat anda menunggu...anyway....saya terpaksa...mengupload gambo2 F1 ni...sebab
tak sabo2 nak upload Gambo Town Trail Melaka....saya pergi ngan..Radin<Balak<....
dan geng2 fotografi lain....Anyway rasanya...gambo2 F1 ini tak berapa best sangat...
sebabnya saya injured sesampai sahaja di tempat grand stand ittew...(takyah citerla..panjang nnti)
so gambo2 yang diambil padsa kedudukan setempat sahaja......






















enjoy......




Sunday, 6-Apr-2008 09:09 Email | Share | | Bookmark
:: Arkitopik ::

Arkitropik ~ Tema Majlis Makan Malam Arkitek-Arkitek JKR Mesia....

Majlis ni..berlansung sebulan yang lalu...on 22 march 2008....saya diberi
mandat utk menjadi official photog untuk majlis ni.....aku cuba...............
neway sorry sangat-sangat sebab dapat post kan gambo2 nie...lambat...
bukan sebab ape....sebab lately saya sebok sangat...and selalu outstaion..
walaupon lambat saya post kan jugak..utk tatapan semua.......................




enjoy!!!!!

didahului dengan persiapan...gambar persiapan tak dapat ambik banyak gambo....sbb pagi tu kena gi mesyuarat.....neway thanx kepada semua yang telah memberi kerjasama....



~ gambo2 pertama ni actually mesyuarat arkitek2 JKR Malaysia...alhamdulilah
mendapat sambutanyang sangat meriah....mesyuarat membincangkan hal2
mengenai pembangunan arkitek JKR...dipengerusikan oleh Dato' Ar. Nurhaizi Abdul Hai.....







~ Red Carpet
eheh...buleh lihat..masing-masing memperagakan pakaian konsep tropikal pada mlm tu...........
between saya tak dapat ambik semua gambo..sebab lewat ckit....anyway...ada lagi member
- member saya yang datang awal tolong ambikkan shot red carpet ni.....








~ Dinner dilaksanakan pada malam harinya.....sangat meriah ok.....konsep dinner malam tue
Arkitropik...so semua kena pakai baju2 yang berkonsepkan tropikal pada malam tu...........
sambutan amat mengalakkan.....semuanya sporting2 belaka..memperagakan konsep baju
masing-masing.....between sorry saya tak dapat nak masukkan semua gambo..kepada
mereka-mereka yang gambarnya tidak disiarkan...boleh mendapatkan copy gambo2 yang
ada....sangat banyak.....so tak dapat nak load semua.....








~ Upacara Penyampaian Hadiah....best dress...kategori lelaki and perempuan......



~Show Time !!! Teringat zaman-zaman blajo dulu....





~Upacara Akhir....











Saturday, 5-Apr-2008 17:13 Email | Share | | Bookmark
" The Shot "


tetiba terajin nak buat tag...yang menarik....

saksikan di PAWAGAM!!!!.........................

kisah hidup seorang wanita....bekerjaya sebagai fotographer....
sedang asyik berjalan...ternampak satu kejadian bunuh yang tragis.....
dan sempat merakamkan beberapa gambar-gambar yang boleh dibuat
bahan bukti...berusaha membantu...polis menyiasat berusaha mengumpul
bukti sebanyak mungkin.....
..... memegang motto...'setiap angle memberikan impak yang berbeza'...
anda ingin tahu akhirnya....wanita cekal ini berjaya atau tidak???...
jangan ketinggalan utk menyasikan filem terbaru kami.....




jualan tiket dah nak abis!!!!!!!!................



Saturday, 5-Apr-2008 10:08 Email | Share | | Bookmark
:: PD ::

[size=9]:: Bengkel kat Glory Beach Resort Port Dickson ::

Lama dah tak post..memandangkan kat umah dah pasang
intenet..jadi skrg saya buleh upload gambo2 dari rumah jer...
...banyak sangat gambar yang nak di upload..tapi tak
berkesempatan..
so saya upload la ckit2..ok...[/size]

[size=12]gambo ni diambik..time keluar jalan2 petang ngan Kak AA..and Kak LIza....
Punyala struggle siapkan kertas soklan tu....sebab nak rilek cepat....
yehaaa.....esoknya sebab dah siap keje cepat...
kitaorang siap buleh main go kart lagi...kat PD...hehu....
[/size]





sonok....pi keje sambil makin angin.....masuk la gomen...



[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net