zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 19-Jun-2008 14:56 Email | Share | | Bookmark
:: Foto Week at Maju Junction :: 13-16 Jun 2008

Jeles plak tgk Balak...ngan Radin.....letak gambo nie....aku pon nak letak gakla...
ckit pon jadila....
sayangnya gue tak dapat join lama sangat...sebabnya ada job merissa ngan maiza....




reuters malaysia....comei jer orangnya....



pameran fotog-fotog malaysia.....yang hebat2....ted adnan, bazuki (reuters mesia), Amri Ginang ( Bro thanks banyak2 bagi saya peluang mcm nie...)....termasuk gambo2 saya..( tapi tak la hebat cam depa-depa tu..)

Aku ada satu citer malu.....
Pada satu hari aku gie kedai printing gambo kat maju...level bawah..namanya profoto.....
aku nak print gambo yang aku dapat masuk pameran malaysia at 50 kat balai seni lukis tahun lepas.... utk kenangan.... nak print atas kanvas...pergi ler...........................
disambut oleh seorang lelaki berbaju tshirt hitam..so nice layan aku.....siap tunjuk cara
edit nak kasi cantik lg gambo tu....sembang punya sembang..aku tak tanya pon siapakah
nama bro itu.....dia siap tengok gambo2 aku shot yang lain...and cakap dia suka ada satu gambo aku shot.....masa tu tak salah gambo maiza and merissa bertunang...dia siap offer nak bagi aku print canvas free utk gambo itu....thanks bro!!!! still tak tanya apa namanya lagi....heheheheheh..tp bro itu tau nama saya...

utk fotog week nie.....aku balak and radin jumpa bro ini utk daftar...nama utk dengar talk...............
owh hai zaitie....bro ittew menyapa aku....kitaorg pon trus tanya soklan2 pasal talk ittew....
keluar2 dari kedai..balak cakap...itula..Amri Ginang..fotografer tu.....
Hah!!! aku terkezutt.....ditambah malu.....hohoho/...iyeke....mcmanala....aku baru nak tau.....
huhhhhh sangat malu ok.....tula lenkali cuba ikuti perkembangan ckit....
hehehehe....aku yang kerdil ini dia ingat nama ku..tp yang aku pandai sangat tak penah nak
tanya nama dia....Thanx lagi sekali Bro Amri Ginang....skrg saya dah tau.....


Wednesday, 18-Jun-2008 09:17 Email | Share | | Bookmark
:: Perkahwinan Merissa & Maiza :: ~ 14 dan 15 Jun 2008

Coming Soon........................
tunggu.....
Minggu lepas.....saya ada weeding job ex-terendak jugak......
so nie ckit gambar saya upload..lain2..nnti dulu okey...........
enjoy....



























































































Sunday, 1-Jun-2008 16:24 Email | Share | | Bookmark
:: Ridzuan & Nani ...NikahOutdoorShotwedding :: - at KulaiJohoe

[size=9]akhirnya........
dapat juga saya upload....size]





































IMG]http://i322.photobucket.com/albums/nn424/zaitiezubaidi/best19.jpg[/IMG]






Tunggu....ada banyak sangat gambar2 menarik..utk ditontonkan....heheheh
thanx tu nani and ridzuan sebab mempercayai saya utk mrbgambil gambo
hari bahagia mereka.....termasuk saya mendesignkan..banner...goodie bag..dan
kad kawin utk pasangan pengantin ini....

OP - NORZAITI HJ AHMAD ZUBAIDI
dibantu oleh....azwan abdul aziz ( semua sessi )
adry abdul aziz ( sesi nikah )
thanx...kepada pembantu2 fotog saya...u guys keje
dengan baik...


Wednesday, 21-May-2008 12:56 Email | Share | | Bookmark
:: Taman Rama-Rama + Taman Tasik Perdana Kuala Lumpur ::

Salam semua..akhirnya saya berjaya gak upload gambo nie.....neway saya upload 1 gambo
kat Taman Rama-Rama Melaka..yang paling saya suka....tapi bukan rama-ramala...its
burung kakak tua........

Neway walau pon saya sorang2 perempuan yang join group foto outing nie.....program ni sangat
menarik okey...thanx guys.... Ahli:yol+zaitie..aku..+balak+steve+adry+meego+zam+hairi...
thanx kerana melayan aku sorg2 perempuan nih......
nnti kita outing lagi okey.........







gambar diatas mmg mcm tu..tidak di edit.....pakai wide (macro) converter...



















































enjoy!!!!






Monday, 12-May-2008 04:12 Email | Share | | Bookmark
+ GAMBO OUR GATHERING + kat umah SPOKE+SHA kat villa wangsamas..

 
 
 
View all 7 photos...
Dah lama kami tak jumpa.....our gang kat MRSM Terendak dulu....
kami ada 10 orang.......

FizahMARZaitiROXADyaneAZZAShaOZIENetiZUREEN

tunggu MAR lama beno...so kita terpaksa balik dulu MAR..ada hal....nak buat keje ckit.....
so dapat jumpa azza...fizah..ozie..sha.....roxa....

Dyane tak dapat datang sebok membuat persiapan perkahwinan dia...zureen plak jauh
kat perlis nun disana....Neti plak tak dapat datang sebab baby nyer agak bad mood kot semalam....

neway nice gathering guys.....thanx to SHA + Spoke yang sudi membuat makan2 utk kami.....





dari kanan....Sha+Merissa, Azza+Qassiem, Ozie,Fizah,Zaitie(ME),Roxa...






me...terpaksa ambik gambo sendiri













































hope to see u all...........



1.Jubli Perak....( kepada yang dah beri nama wajib pergi.....yang aritu tak bg nama pon dialu-alukan...

2.Kawin dyane..and zureen soon....

3.rasanya ozie pon nak wat makan2..tapi sorry ozie time tu kita ada fotografi job.......lenkali insyallah....








[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net