zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Aug-2008 15:03 Email | Share | | Bookmark
::Jakarta, Puncak, Bandung::

hehehe.....kembali2...tp still in progress....saya masukkan dulu gambar pembukaan ok....
nice...place to visit...bandung!!!!!!!huaaaaa.....shoping ma...surga membeli belah.....
sampai sakit kaki pon balon jalan jer.....rugi ooo..kalau satu kedai tertinggal..tak masuk...
hehehehehehhe.....tp kalau ibu2yang pergi dengan husbandnya......yang si husband kenala paham erk.....kekekekekeke....tungu...tunggu...dan tunggu..isteri anda membeli belah.......

Tak banyak sangat gambar yang saya dapat captured sebenarnya..sebab...bila dah tgk barang2 yg sangat murah...gue dah lupa nak ambik gambo....

Neway...dari KL trus ke Jakarta.....sampai2 disamut oleh pak rahman...kami ( mak,Makyang,dan wancho)...trus dibawa ke Puncak...tempat tanah tinggi..kurang lebih cam cameron..tido semalam
di Suria Hotel.....esoknya kami ke kota Bandung!!!!...2 hari tido di Serena Hotel....then ke Jakarta...lepak semalam...hoho..soping lagi!!!...Mangga 2.....Neway..pada saya la..soping bandung lagi 3x best...apa lagi kawan2...Jom ke Bandung!!!!

Coming Soon..........!!!!!!!!!!


Tangkuban Perahu...Gunung Berapi..yang masih lg beroperasi atau aktif ( heheh betoi ke ayat aku nih?belasah jela labu...) takleh nak turun smpi bawah tu..sebab ada lagi asap yang keluar..asap beracun.....cantik ok..tmpt nie.....nyaman pon nyaman.....


dengan mak....





















































puncak...













makan.....di bandung...view kami...





Taman Mini...Jakarta..









Ancol..Jakarta....



Shot otw to Jakarta dari Bandung...

















Tuesday, 5-Aug-2008 16:20 Email | Share | | Bookmark
::ansara terendak in action:: ~ sports

 
 
 
View all 4 photos...
salam semua.....

heheheheh......sok nak ke bandung..puncak..jakarta....
saya akan ke safari park.....tunggu..gambo2 yang akan dikeluarkan utk trip ke sana ye......

neway.....mlm ni.....tgh boring mengemas utk esok nie...teringat nak post gambar2....
ansara terendak bersukan.....hehehehhehe...kami tgh gilosh bersukan.....
volleyball......bowling....futsal..badminton.....rugby.....semua kitaorg belasah main....
sepanjang minggu jadual penoh.....heheheheh...yang paling saya respect..saya yang bujang ni..
okla kan....nak join xtvt2 nie.....tp mak2 budak...pakcik2 ( pioneer ) heheheh..jangan marah abang..and akak....pon semangat.....bravo...bravo....tahniah saya ucapkan....

so sok sampai ahad saya takder kt cni......ni saya post gambar2 lalu yang tak sempat nak post.....
enjoy guys................

























































































































































Thursday, 24-Jul-2008 15:45 Email | Share | | Bookmark
::Azhar&Wahida...Presint,8 Putrajaya::

Coming Soon................

Perkahwinan Azhar & Wahida.......heheheheh...Actually Wahida nie adik kepada Rosmela ....
junior saya di MRSM Terendak...sory to u guys..lambat upload gambo nie.....bukan apa.......
selain selalu kena outstaion lately....akhir bulan 5...ada satu client..dengan 3 job.................
(ex-mrsm terendak gak.....) awal bulan 6 Jublee Perak MRsm terendak....( Pertengahan Bulan 6....! client...dengan 4 job.....) pastu akhir bulan 6 korang plak...sory yea...neway....gambo2 korang dalam proses editing....insyallah......

Sangat Best si Wahida nie,..pandai posing.....takyah suruh2 ada jer gaya post yang dibuat..hehehehe
pastu paksa si hubby (azhar) yang malu2 kucing itu....posing...ehhehehe...sian azhar...en. POLIS..kita...luipa plak nak soh dia pos...sambil menembak..hehehehehe

TRAGIS.....tengah ambik2 shot tetiba pihak pengantin perempuan dapat berita sedih.....dimana...saudara MABA...hubby kepada rosmela iatu kaka kepada pengantin perempuan
dapat berita yang adik iparnya (sakit)..tinggal dirumah mereka.....petang tu..time kenduri dilansungkan....telah meninggal dunia.....AL-FATIHAH...kepada arwah adik perempuan MABA....
semoga roh beliu dicucuri rahmat.......

Anyway...alhamdulillah....majlis berjalan dengan lancar.............thanx to u guys sebab bagi kepercayaan kat saya.........dan thanx kepada ADRY dan AZWAn.....iaitu pembantu fotog saya....
anda semua bekerja dengan baik:).........
































































Sunday, 20-Jul-2008 06:28 Email | Share | | Bookmark
:: sanding merissa side...sanding maiza side & outdoor ::

 
 
 
View all 29 photos...
sorry sesangat ....lambat upload....gambo2 nie.....thanz 2 maiza + merissa.....bagi kepercayaan kat saya....maiza yang mula2 kaku setelah dipaksa posing akhirnya buat jugak..ahahhahahaha

thanx tu azwan and adry.....utk backup.....thank u.....
kalau tak penat orang...patah pingang buat sesorang...u guys done a good job.....
nnti jangan lupa ada banyak job yang menunggu..alhamdulillah......

utk rosemela....gambo adik awak sedang di edit......lambat dapat upload gambo disini sebabnya
upload 35 yang biasa saya guna utk jadikan gambar beso kat fotopages nie..dah takleh guna...
sabo yer,...will do asap..................



























































Friday, 27-Jun-2008 15:16 Email | Share | | Bookmark
::Sambutan Jubli Perak MRSM terendak (25 tahun MRSM terendak)::

 
 
 
View all 14 photos...
Coming Soon!!!!!!!!!!!!!!!!
[size=9]
[size=9]Sorry sangat sebok......1st dengan jubli Perak nie....20, 21, 22 Jun 2008
persiapan....huhhhh sangat penat!!!! bUT ALHAMDULILLAH semuanya telah
selesai dengan jayanya!!!! Bravo to sekretariat..
(termasukla saya...as AJK Mercu tanda....aka pendesign Mercu Tanda Jubli Perak MRSM TSRENDAK yang ke 25.....bekerjasama dengan abg zamel.....yang banyak membantu
dalam proses binaan mercu tersebut....so sorry saya tak dapat turun selalu ke terendak
utk melihat progress bunaan...thanx bro zamel.....
Dengan kesebokan menguruskan acara sambutan jubli Perak itu....ahad on 22hb Jun trus
bergegas balik ke KL dari melaka....Zoooommmm....ambik masa sejam stgh jer....heehhehe
utk keje ambik gambo Ida Merissa ngan Maiza lagi..tp kali ni belah ellaki plak....................
huhhhhh...balik dr shot dalam 6.30 ptg....saya magrib..dan trus pengsan taks edarkan diri
(tido) sehinggalah ke esok paginya.....trus keje..... badan penat..tp puas..okies...


Berikut Aturcara Sambutan Jubli Perak MRSM Terendak:

JUMAAT (20/6/2008)

Majlis Tahlil dan Doa Selamat di Surau MRSM Terendak. Semua AJK diwajibkan hadir dan alumni dijemput menyertai.

7pm: Berkumpul di surau
Solat Maghrib berjemaah
Tahlil
Solat Isya' berjemaah
9pm: Jamuan

SABTU (21/6/2008)


8.00am: semua AJK berkumpul di court futsal
semua alumni diminta mendaftar di court futsal
8.30am: semua AJK (kecuali Presiden, Timbalan Presiden dan AJK yg terlibat dengan pendaftaran) dan alumni yg hadir duduk di dewan menunggu majlis bermula
9.15am: Ketibaan Dif-Dif Kehormat
9.30am: Ketibaan Timbalan Menteri Pertahanan
Perbarisan hormat oleh ahli PKBM diiringi pasukan Tambo
10.00am: VVIP diiringi masuk ke Dewan Budiman dengan paluan kompang
Nyanyian lagu Negaraku dan lagu MRSM
Bacaan doa
Ucapan Tuan Pengetua
Ucapan Ketua Cawangan Ansara Terendak
Ucapan Timbalan Menteri Pertahanan
Pelancaran majalah Jubli Perak
Penyampaian cenderahati
Persembahan pelajar dan Montaj
Perasmian Monumen 25 Tahun MRSM Terendak
Sesi bergambar
Lawatan ke Galeri Terendak
Sesi sidang media

12.30pm: Jamuan makan tengahari VVIP di PSP
Jamuan makan tengahari alumni, guru, bekas guru dan keluarga di stor pusat

3.00pm: Majlis tamat

MAJLIS MAKAN MALAM JUBLI PERAK ANJURAN ANSARA TERENDAK

7.00pm: Pendaftaran alumni, guru dan bekas guru di MITC Ayer Keroh, Melaka di tingkat 3. Live telecast kehadiran tetamu dan acara 'red carpet' guru dan bekas guru.
7.55pm: Tetamu masuk ke dewan
8.00pm: Ketibaan tetamu VIP
8.05pm: Acara dimulakan. Bacaan doa dan opening montaj
Aluan oleh Ketua Cawangan Ansara Terendak
Ucapan oleh wakil bekas pelajar MRSM Terendak
Ucapan Pengetua pertama MRSM Terendak
Ucapan Pengetua MRSM Terendak
8.30pm: Persembahan makanan oleh MITC
Montaj KLMJ
KLMJ music medley
8.45pm: Cabutan bertuah
Montaj ucapan pelajar dari luar negara
Persembahan 1
Persembahan nasyid MRSM Terendak
Montaj
Persembahan 2
10.30pm: Penghargaan dan Pelancaran
11.00pm: Penutup majlis


Kod Pakaian:
Formal atau smart casual. Jean, t-shirt dan selipar tidak dibenarkan. Tema: Silver

AHAD (22/6/2008)

8.00 am: Berkumpul di padang maktab dengan pakaian sukan
8.15 am: Taklimat
Acara telematch bermula
Water balloon pass for kids
Acid lake for adults (10 org/team)
Water basketball for kids
Water balloon pass for adults (10 org/team)
10.30 am: Tea break
10.45 am: Radioactive waste for adults (8 org/team)
Cari gula-gula for young kids below 7 years old
11.00 am: Pertandingan tarik tali 4 pasukan (1 pasukan 10 org)
11.30 am: Penyampaian hadiah.

2.00 pm: Pertandingan Futsal Ansara Terendak vs MRSM Terendak
4.00 pm: Pertandingan Ragbi Ansara Terendak vs MRSM Terendak

Banyak Gambo2 Menariksss..yang ingin ditontonkan..tunggu...tak dapek nak upload lg
sebab nak buat persediaan utk job esok....niepon baru balik dr kuantan ...meeting projek...
[/size]


Majlis Tahlil....pada hari Jumaat malam Sabtu....(20hb Jun 2008)


Ismah Resort, Pengkalan Balak...( Tempat AJK2 ANSARA Terendak menginap....dapat harga best - Owner Abg Chomel....ex terendak jugak....thanx abg Chomel....

Majlis Perasmian.....di pagi Sabtu ( 21 Jun 2008 )










berbatik merah tu, pengetua saya masa form 1!!!!

cikgu normaliah...(ajar saya jog masa form 2....cikgu zuraidah..pernah ajar saya BM....form brp tak ingat..)


Cikgu Jam ( heheh takut..ketua warden dulu.... , cikgu kadir...(ajar KH..heheheh)

























abang2 teres..dewan makan...abang2 makmal....yang tak kurang jasanya kepada diri ku.....



Dinnerr!!!!!...Bravo....sangat meriah....lebih 700 orang yang hadir......




Aku..Shima....Halina ( aweks Angkasawan Dr. Sheikh Muzaffar..), Fizah...

Kumpulan Infinetz..(tak tau eja betoi ke tak....)..membuat persembahan yang begitu mantap...

Gambo ramai2 ngan SPM 97
[/size]









[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net