zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Sep-2008 14:44 Email | Share | | Bookmark
::Buka posa di convention centre KL and Mahbob Bangsar::

salam...last 2 weeks...dato' adi munawar..big boss Jaya Zira....open table...
buka posa...belanja group design yg mengelolakan UMP.....
yeha..thanx............





ni plaksss.....geng2 fotografer.....zaitie(aku), radin bersama wifenya isma, balak aka lensahijau bersama wifenya isya dan anaknya si Fifi, Yol......fad....and lg dua org ya ampun gue tak ingat nama......pak din tolong recall aku nama2 depa nihhh....neway nice guys walaupon buka mamak jer....















actually ada satu lagi gambo berbuka puasa...bersama geng2 arkitek batch saya
kat cheng ho....wangsa maju.....gue dah edit gambonya...tp folder yang gue dah edit tu...
tinggal kat desktop pc ofis..hehehehehehe haru betol...
nampaknya gambar dapat di post lepas ghaye le gamaknya.....sorry..........




Monday, 15-Sep-2008 03:05 Email | Share | | Bookmark
::Majlis Berbuka Puasa di Marche, The Curve::~10 geng Terendak

::Majlis Berbuka Puasa di Marche' The Curve::~10 geng Terendak pada 13 September....

heheheheh.....yeahhh.....gambar yang ditunggu2 telah slmt diedit dan disiarkan....
Nice bukak posa bersama geng2 ku di MRSM Terendak.....
u Guys mmgh best..........but kali nie.....3 geng kita tak dapat menghadirkan diri
atas sebab2 tertentu......

Mar+familynya(tp anak ke-2 ditinggalkan)...Sha+Familynya....Ozie+Familynya.....
Neti+Familynya.....Azza+Familynya......fizah+familynya.....lastly zaitie(me)+masih
belum ada familynya..hehehehehe...doakan saya ye semoga cepatla bertemu jodoh
dan ada family sendiri.....amin.....

best..best.....semoga....bulan posa tahun depan gue ada family sendirila hendaknya...
insyallah.....hehehehe susah gak nak makan dengan anak kecik ni...neway suami isteri..
kenala tolong menolong..gilir menjaga anak..supaya suami isteri dapat menikmati
juadah puasa dengan sempurna.....


here..hope u all enjoy!!!





















































Wednesday, 10-Sep-2008 03:12 Email | Share | | Bookmark
:: Malaysia Flora Fest 2008 Photography Contest Winner ::

Salam semua...............

Hmm...actually :: Malaysia Flora Fest 2008 Photography Contest Winner :: dah lama dah.....
saya tak dapat nak update gambo nie sebab sebok sangat dengan nak siapkan album2 client...and keje2 kat ofis pon banyak projek yang tender.....

Anyway reski saya takder tahun ni......but still happy sebab one of my gambar yang i hantar untuk contest ni....terpilih untuk masuk exhibition.....dekat Times Square pada bulan Jun yang lalu...jadi nie kali ke 3 gambar yang saya shoot masuk exhibition.....alhamdulillah...

Bukan tu sajer....gambar saya ambil terselit jugak kat brochure pemenang2.....hehehehehe
terselit jela..tp tak menang pon....

And bawah tu selain gambo saya yang dapat masuk exhibition..saya letakkan sedikit gambar2 yang saya suka....yang saya hantar utk contest tu jugak untuk tatapan bersama.....

P/S:.......Belilah Majalah Arkitek Malaysia pada bulan nie.....sebab cover majalah and ada dalam 12 keping gambar bangunan dalam majalah tersebut adalah hasil shot saya...insyallah kalau berkesempatan....minggu depan saya akan upload kat dlm nie.....chiow.....










lain2 gambar..yang saya anta utk Flora competition ni....
























Tuesday, 2-Sep-2008 08:49 Email | Share | | Bookmark
:: SAIFUL @ ELLY :: ~ Pra Fotografi sebelum Sah Disatukan...

 
 
 
View all 6 photos...
Hehehheh.....
Tak sabo nak upload gambo nie....
Sesi Fotografi berjalan dengan lancar....
Gue ingat Si Saiful yang malu...rupanya Elly yang malu2 nak
berposing....
Neway...ni kira Pra Fotog la....sebelum depa akan disatukan
pada Bulan November nanti....( kepada elly time dah kawin nanti
jangan malu2 ye....gue paksa gak..hahahahaha)
Utk Saiful...nnti sesi fotog masa kawin buat lagi best!!!
cayalah....

Sangat Bersemangat diorg berdua nih....sesi fotog dilaksanakan
di sekitar KL...cun ok...bangunan2 lama kat KL nie....termasuk...
Bangunan Keretapi Lama...Masjid Negara....Tugu Negara...dan lain2..
Muzium Negara sekali.....best..best.....

Nasib buat awai pagi.....elok jer habis sesi fotog...jam 1230tgh..
hujan turun dengan lebatnya.....huhhhhhh
then saya pon trus bertolak ke JB utk berkursus selama seminggu...
sabo yea...anda berdua..editing still in progress....
nak siapkan Album Sungai Besi dulu....
chow.....



































































Friday, 22-Aug-2008 19:05 Email | Share | | Bookmark
:: Azlizan & Azleen @ Sungai Besi ...17 Ogos 2008 ::

Shot kali nie..agak tragis...agak??mmg tragis...!!!....

Punya shiok ambik outdoor kat Tugu Negara...Sempena kita bakal menyambut
Hari Kemerdekaan..yang ke 51.....

Tup..Tup..kamera yg dipakai oleh cousin ku.....CF kad nyer buat hal.....Trus View....
memory card cannot use...hah!!!!!...mcm nak pengsan rasa!!......shot dalam tu 300
lebih ada...
Walaupon bukan kamera saya...tp ada banyak gak shot kat kamera tu
( saya masukkan lense Tamron 17-50..2.8 kt kamera tu ) yg saya..shot....termasuk
gambo2 hantaran belah lelaki.......

Sabar2.....saya meneruskan perjuangan...ambik gambo sesorg....coz my sis..pakai
camera saya lg satu...(yg dimasukkan lense 18-200 VR nikkor....bateri dah kong....)...
dan saya...pakai....11-16 Tokina 2.8 baru ku!!!!! yang sangat suker hasilnya .....
nasib baik.....


Dahla....yg sebenarnya backup fotogku..si Azwan tak dapat nak joint the job...
becoz demam and lelah.....huhhhh...ujian2.........so aku ajak adikku...si fadilla....
dan adik si azwan dan adry..azianti...join aku.......selain aku mengajar depa....
depa blehla tolong2 aku apa yang patut...thanx to La..and Yanti....nnti gue upah..
ok...

sambung cerita.........
dengan hati berdebar2 ..balik umah.....trus naik atas....try transfer...gambo2 dari
memory kad yang dah bengong tu....HUHHHH!!!!!!!!!tak boleh gak....something wrong!!!!!.....huhhh...rilek2........dahla mlm tu saya nak join si shidi...ambik gambo kat
Dewan Tun Perak Bukit Bintang....weeding...Haizi...pemberita TV3!!!!,,,
sememangnya weeding shot yang saya tunggu2!!!!!!!!Arghh......presured...sabo2...
semoga tuhan berada di sampingku............

Transfer tak boleh...mmg takleh watpe...transfer jela shot2 dari 2 kamera ku dulu......
sabar2.... ...mmg dah takder mood..nak gi job mlm tu.....kesian si shidi...mmgla
dia dah biasa wat keje sorg....tp aku dah janji nak joint dia.....

Call semua org.....tp xde jawapan....Aku teringat 3 bulan lepas ada beli...SD memory
card.....Sandisk Macromate Extrame iii...........yess...ada dapat cd recover!!!! kat ofis...
saya tinggalkan....dalam hati .. ..tapi tu utk SD card.....alamak ni CF card.....
huhhhh...call Winnie (amoi International Photo )...dia ckp boleh..semua jenis card boleh recover.....alhamdulillah....tp still taks edap ati..sbb tak tau betoi ke tak boleh recover
balik semua gambo2 tu....tak sabo nak gi ofis esok...nak cuba....

neway thanx to Yoi...raden....yg ada bg pendapat masa kesusahan ku itu....sory aku
kaco korang....huaghhhhhh...mmg aku takder mood nak shoot weeding Haizi.....tp gue
nak shot...tp tak sedap ati!!!huarghhhh....taktau nak watpe.....rilek2....si shidi dok sms
aku tanya bila nak dtg...naper tak muncul2..katanya shot malam tu sungguh best...rugi
aku tak dtg.....en. shidi..maafkan saya..bukan takmo datang...mmg nak shot Weeding
Haizi tu...tp hati taks edap..badan pon dah tak sedap.....
kata shidi..fotog....adan and ikram pon join skali.....Shidi adalah OP..
(kalau aku dtg dapat la aku tolong shidi..but sorry..lenkali ajak aku lagi ok..aku mmg
nak joint!!!)....

Esoknya.....parking kete kat ofis..naik ting. 10..trus bukak drawr aku..cari cd recover tu!!!!
...jumpa ok....install kat PC..... ......trus masukkan cf kad tu kat cpu.....%$&&@#
@^^@*@((@@(............(proses).................................alhamdulillah....detected semua
gambo yang dah hilang tu.!!!!!!!!!!!!!smpikan gambar yang dah diformat kt CF kad tupon dia
detected..!!!!!!!Thanx god....

sangat bershukur....................

Coming SOON>>>>>>>>>>>>>>>>


[size=7]p/s: sangat jatuh cinta dengan Tokina 11-16 - 2.8...................
yang baru ku beli..... ...yess shidi..mmg best!!
[/size]


























[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net