zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 26-Dec-2006 03:46 Email | Share | | Bookmark
U M S Kota Kinabalu, Sabah

Dewan Canselor
bayang..bayang...
Aquaria....
View all 14 photos...
Salam Semua.....

Baru sekarang dapat saya download UMS Sabah......

Sebab terlalu sebok...seminggu lebih tak masuk ofis......

Terima kasih kepada kakitangan Cawangan Arkitek yang berada di pejabat Tapak UMS Sabah...

Saudari Judith...Kak Aishah...dan Arkitek Yazid..sebab telah melayan kami bertiga...sangat baik...

Terima Kasih...sekali lagi:)




















Monday, 11-Dec-2006 03:35 Email | Share | | Bookmark
A r c h i t e c t ural Shot

Saya ditugaskan oleh Cawangan Arkitek bagi mengambil gambar projek-projek Cawangan Arkitek yang telah siap....dalam penyediaan Laporan Tahunan Cawangan Arkitek 2005/06....

For u all info untuk 2 gambar projek seperti di bawah:

- Projek Pusat Angkasa, Banting...
- Projek MATRADE

i just pakai compact digi kamera jer.....
but on 13 Disember 2006 saya akan ke Kota Kinabalu, Sabah untuk shot UMS Sabah.....
dengan memakai DSLR....kita tunggu hasilnya.....

Terima kasih kepada en. Bobby kerana bermurah hati nak meminjamkan kameranya....










Tuesday, 5-Dec-2006 02:44 Email | Share | | Bookmark
Reception: ISYA & Firrdhaus aka BALAk...kat Seremban....

 
 
 
View all 19 photos...
Selamat Pengantin Baru...ISYA & Balak ( Firrdhaus)....
Semoga kekal ke anak cucu.....

Reception kat Seromban...Majlis amat meriah sekali....heheheh
Saya (zaitie) datang bersama GM, ZAi dan Ian.....

dalam kul 2.30 ptg baru kawan2 UTM lain datang.....

oklah enjoy the pic....



















Wednesday, 29-Nov-2006 06:59 Email | Share | | Bookmark
Neti & Fahmi....Reception at Dewan Risda, Ampang.....

 
 
 
View all 10 photos...
Tanggal 26 November 2006 jam 9.15 pagi...Sahlah sudah pasangan Izharinee Rosmawati (Neti) dan

Fahmi diijabkabulkan....Heheh..Selamat pengantin Baru...Semoga kekal ke anak cucu......Kat bawah

ni ada koleksi2 gambar masa nikah dan bersanding di Dewan Risda....Soryla gambo tak dapat ambik

banyak sangat...sbb datang lambat..heheheh

Tido dulu..sebab malam sebelum Majlis dok touch up Inai neti..and teman Neti kat Dewan sampai

Kak Rozie datang.....

Neway Enjoy the Pic guys.....Lepas ni giliran sapa la plak ye.....Tapi Kalu kita kawin sapa yang nak

ambik gambar?sapa yang nak lukiskan inani?




















Thursday, 23-Nov-2006 04:47 Email | Share | | Bookmark
K A W A N......

Gambar-Gambar ni diambil masa Majlis berbuka puasa bersama geng-geng di MRSM Terendak.....

Lama dah..tapi tak berkesempatan nak upload..hehehe..upload gambo KK dulu.....

Neway...masa kat maktab kitaorg ni adalah 10 sahabat baik..kurang lebeyla.....

Selalu lepak sama-sama...makan sama-sama.....sumelah sama-sama......best ingat kenangan lama...

Start dari tahun lepas sorang-sorang mendirikan masjid....Fizah+Yusri....Sha+Spoke....Azza+Haizal... Ozie+Hasnan....Coming Soon...Weeding Neti+Fahmi....26 November 2006....Yang bujang lagi....Roza..Zureen..Dyane termasukla saya ...hopefully dapatla menamatkan zaman bujang ni...heheheheh

Hmmm....masing-masing ada yang sambung blaja lagi...and dah bekerjaya pun....

Alhamdulillah masing-masing boleh dikatakan dah berjaya...Sha ...workin as Doctor...kat Hospital Klang dulu..sekarang hehehe taktau...Fizah Engineer kat Petronas KLCC...Mar Engineer Petronas jugak kat Miri....Roxa Account Exec kat Bank Islam...Dyane orang Account jugak.....Ozie Engineer kat ConocoPhilips...Neti Cikgu kat Bintulu....Zureen Baru Grad MBA......Azza further study....and saya keje melukis2 pelan...merekabentuk2 bangunan kat JKR......

So Enjoy the foto..walaubagaimanapun.....mar..roxa ...dyane....sha tak dapat hadir time tu.....













[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net