zaitie.zubaidi's FotoPages @ kotakreatif27
Photobucket
By: nor zaiti

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 22-Nov-2007 07:54 Email | Share | | Bookmark
:: bussiness card ::

assalamualaikum...

this is my new bussiness card....

utk mendapatkan harga pakej yang menarik bolehla call saya...






Tuesday, 13-Nov-2007 01:54 Email | Share | | Bookmark
::Pernikahan Farah Yasmin & Airil Syazni pada 3 November 2007::

Alhamdulillah....

Sahabat Induksi saya yang sama-sama keje di JKR selamat diijabkabulkan pada 3 November 2007

bersama hubbynya saudara Airil Syazni...semoga jodoh kekal abadi...insyallah....

Pernikahan dilaksanakan di Masjid Al-Firdhaus Selayang Baru...actually ambik gambar dalam

mood yang sedey....sebab pagi sebelum pergi wat job nie..purse saya hilang.....bayangkan purse

hilang...selain duit segala-galanya ilang.....sedey..

anyway tahniah kepada Farah Yasmin dan Airil Syazni....kawin dah kawan aku sorang ni..aku

jugak yang kena trus mencari....heheh...














Thursday, 6-Sep-2007 03:30 Email | Share | | Bookmark
:: RECEPTION ALOR GAJAH, MELAKA :: KHAIRI + ASNIDA ::

 
 
 
View all 5 photos...
Salam,












Gambar wedding ni bulan Jun punya tak sempat nak upload....so saya upload sekarang

Gambar diambil bersama bobby...

Pengantin sangat sporting..walaubagaimanapun saya dapat tunjukkan sikit jer gambar2 mereka tak

dapat nak siarkan semua diatas permintaan pihak pengantin...atas sebab2 tertentu...

neway kepada KHairi + Asnida semoga perkahwinan kamu berdua bahagia kekal hingga ke akhir hayat....


Wednesday, 5-Sep-2007 06:01 Email | Share | | Bookmark
:: Al-Quran Penenang Jiwa ::

that my pic :)...pembakar semangat utk terus menmgambil gambar..
Pameran..marilah datang beramai2 di balai seni lukis negara
tandatangan Dr Rais Yatim
View all 5 photos...
Malaysia @ 50 Photography Contest

In conjunction with the 50-year milestone, a one year countdown has begun to capture snapshot

of " A Day in the Life of Malaysia " - a National Photography contest by Malaysians, and for

Malaysians.

:: The contest is open to three categories of participants, with focus on seven subjects:

+ Our Home

+ At Work

+ At Play

+ Our Beliefs

+ Our Culture

+ Our Heritage

+ Our Towns, Villages & Cities

Pada 16 Ogos 2007..saya telah dipanggil untuk menyertai Hari Perasmian Exhibition and

pelancaran Buku Malaysia @ 50 contest. Dirasmikan oleh Dr. Rais Yatim.

Alhamdulillah my pic 'Al-quran penenang jiwa' erpilih bagi kategori Our Beliefs dalam contest

tersebut..masuk dalam buku Malaysia @ 50 yang boleh didapati di pasaran dengan harga RM120

seterusnya terpilih untuk pameran yang di Balai Seni Lukis Negara bermula 16 Ogos 2007 sehingga

30 September 2007....sebanyak 6800 penyertaan diterima...300 gambar dipilih utk dibukukan..dan hanya

150 keping gambar dipilih bagi tujuan pameran tersebut....





[img]


Monday, 3-Sep-2007 07:08 Email | Share | | Bookmark
:: saigonVietnam ::

 
blkg tu al-quran tapi depan colok???
 
View all 63 photos...
Salam....

dah 3 mgu saya balik dari vietnam..

tapi tak berkesempatan lagi upload gambar2 di vietnam...

ni harini try luangkan masa tok upload...

saya pergi 4 hari..21 - 24 ogos 07..giler shopping




















[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net